Hoho igen!

Nu är det Lisa här igen, Jag tror nämligen inte Anna kommer i håg lösenordet...
Jag har ritat några fler bilder:


Ehm.. Jo idag är det lördag, Yes! Och jag har varit på bildskolan som började idag. Där har jag börjat med en avmålning av, jag tror i alla fall att det är en fejk växt. Kollade aldrig upp det.
Något förslag vad jag ska rita?

Annars har jag mest bara ätit polkagris klubba och spelat Wii Fit idag. Och dator förstås, inklusive en liten städningstur.
Min syrra har fått mig att börja lyssna på ett nytt band. Men eftersom det är ett wr band så kommer jag inte skriva mer om det här...

Ah.. Hej så länge! :D


Den andra blondinen...

Tja, jag är den andra blondinen i den här bloogen. Jag heter Emma och går i samma klass som Lisa. Jag älskar också Harry Potter, och har en annan blogg med Lisa som handlar om det. Ni får gärna kolla in den på www.harrypotter-4-ever.blogspot.com.

Min familj består av min mamma och min pappa, min lillebror och mina två kaniner som jag nog förmodligen kommer lägga upp några bilder på :).


Egentligen har jag inte så mycket tid att skriva på eftersom jag har en franska läxa att ta itu med men kommer nog skriva fler inlägg senare. Ni får en bild på mina kaniner nu :D.
 /Emma

Nu så

Nu ska jag, Lisa, berätta lite mer om mig själv... Jag är alltså en av blondinerna (även om jag nästan är brunnet), jag älskar Harry Potter, men jag tänker inte skriva om det så mycket här. Har en annan blogg som handlar bara om det.
Jag gillar att rita/måla och kommer förmodligen lägga upp en hel del bilder här :)
Jag har en rätt sotor familj, mamma, pappa, två systrar och en bror (Jag är näst äldst).


Idag var jag på någoting som kallas klädbytar dag, där finns högar med kläder så att det är bara att försöka hitta de finaste plaggen! ;)  Det brukar kosta sådär från 5 till 50 kr varje sak. Jag hittade dessvärre inte så mycket den här gången.. :(
Bara typ 10 saker.. Men men, jag är i alla fall stollt över det ag köpte ^^
Bye bye, är as trött ska gå och knyta mig xD



RSS 2.0